Saturday, July 5, 2014

Pelagiskt fiske när det är som roligast !

Har hittat en ny favoritsjö för detta fiske idag! Passerade  tvåsiffrigt i antal landade  gösar och lika många högg men klev av direkt, eller på vägen upp. William brottades med ett par riktigt fina gösar, men vi hade inte riktigt den rätta turen med dom största idag . Ser redan fram emot nästa pass på den här sjön:)

2 comments:

  1. Halloj. Välkomna till "min" sjö. :)
    Har kännt mig lite ensam som prickskytt på sjön så välkommet med andra som prövar. Tänkte morsat igår då jag kände igen er båt från det att Micke i fiskebröder nämnt er. Är jag som rattar hans gamla båt. Men var på väg in supertrött efter att ha fiskat konstant från halv 5 på morran. Hade inte lika bra resultat som er. Fiskarna kanske kom igång när jag åkte:)
    Mvh
    Kristoffer (team gurka)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tjenare och tack för välkomnandet! :)
      Har gjort några turer på sjön tidigare, men detta var första gången vi fiskade pelagiskt där. Tror vi hittade helt rätt i jiggvalet och nästan samtliga fiskar som stod på runt 5m högg efter lite övertalning... Verkade inte vara några utpräglade huggperioder heller, utan gösarna klev på med jämna mellanrum.....
      Vi träffas nog snart där igen. Kanske blir en tur redan till helgen om vädret tillåter.... Har lite ouppklarade affärer med en riktigt fin gös som klev av igår;)
      Med vänlig hälsning. Henrik

      Delete